En del av konseptet med HELT MED er å dele gode historier om personer med utviklingshemming som mestrer arbeidet godt, og hvor arbeidsgiver er skikkelig fornøyd. Her er et utvalg gode historier. Video øverst, avisartikler nederst.

William er den første som får jobb gjennom HELT MED på Mc Donalds i Bergen."Jeg har det gøy på jobb og får alltid hjelp når jeg trenger det", sier William til TV BRA.Daglig leder, Marius Kyte Alfheim, mener bedriften har et samfunnsansvar med å hjelpe flere mennesker ut i arbeidslivet. 

Innslag på Dagsrevyen. “Jeg har fått meg en ny helt”, sier programverten, i det han introduserer dette flotte innslaget om Emily.

Emily er første HELT MED ansatte i Rogaland. Dette ble høytidelig markert på Forum Scandic Hotell i Stavanger. - Dette er startskuddet for betydelig mange flere som skal få komme inn i arbeidslivet- sa stortingspolitiker Margret Hagerup til TV BRA.

TV BRA: HELT MED jobber for at utviklingshemmede som ønsker det skal få seg jobb på vanlige arbeidsplasser. Vi har møtt Jacob som har fått seg ny jobb på Scandic Vulkan i Oslo.

TV BRA: Olaug Bollestad gratulerer Kari og Jacob med ny jobb. Hotell Scandic Oslo City og hotell Scandic Vulcan

TV BRA: Noe å stå opp til. Elisabeth fikk jobb på Scandic hotell Ørnen

NRK/HELT MED: Målet er mer enn tusen HELT MED-arbeidsplasser i løpet av 10 år

NRK: Fyllingsdalen sykehjem ansetter tre personer med utviklingshemming i HELT MED-stillinger

NRK: De aller første HELT MED-stillingene – fast jobb på Scandic Bergen City

TV2: De første HELT MED-stillingene i Norge