Faglig og sosial samling i Hordaland

Alle som ansettes gjennom HELT MED-ordningen får tilbud om å delta på faglige og sosiale samlinger som HELT MED arrangerer. Samlingene er meget hyggelige, nyttige og populære.

Så langt gjør vi dette i Oslo-regionen og i Hordaland, men etter hvert skal det gjøres alle steder i landet.

I Hordaland er det femte gang vi har en slik samling. Vi samler arbeidstakerne og har ulike tema som berører arbeidslivet. I tillegg er det også en god arena der en treffer andre arbeidstaker på tvers av ulike arbeidssteder og arbeidsoppgaver.

En skikkelig fin gjeng.

En skikkelig fin gjeng.

Hovedtemaene for disse samlingene er Motivasjon og forventninger - Rettigheter og plikter - Trygg og sikker arbeidsplass. Denne gang var tema forventninger (egne og andres) og hva det vil si å føle seg trygg på jobb. Alle arbeidstakerne har fått noe stikkord og spørsmål på forhånd som de kan diskutere hjemme eller på jobb. Vi tar opp noe i felles plenum og noe i mindre grupper.

20190605_180005 (2).jpg
20190605_184700.jpg

I tillegg til tema og diskusjon så skal vi ha det litt morsomt også. Denne gang fikk vi besøk av en som både tryllet og fikk lattermusklene våre på glid. Tid til mat hadde vi også. Og selvsagt var det utdeling av HELT MED t-skjorte til nye arbeidstakere. 

Tilbakemeldingen fra deltakerne var at dette må vi gjøre igjen. 

20190605_164428 (2).jpg